ekipa

LEO KOSTIĆ

dipl. kineziologije

Znanje s področja kineziologije je pridobil na Fakulteti za šport Univerze v Ljubljani, študij nadaljuje na magistrskem programu kineziologije Fakultete za šport. Njegova znanja in sposobnosti so razvoj motoričnih sposobnosti za specifičen šport, kondicijska priprava, športna diagnostika, readaptacija na trening, pisanje kondicijskih programov, športna testiranja in evalvacija rezultatov, prilagajanje vadbenega procesa specifičnim zahtevam vrhunskega športa, obdelava podatkov. Strokovno se je ukvarjal s TMG testiranji, DELOS propriocepcijo, DESMOTEC izoinercijskimi testiranji, izokinetično dinamometrijo v preventivi, kinematiko in M-val senzorsko tehnologijo.

Kot strokovnjak s področja fizične priprave je treniral in svetoval:

  • NK Triglav Kranj – Kondicijska priprava in rehabilitacija članske ekipe.
  • HNK Hajduk Split – Kondicijska priprava v sodelovanju s TMG ekipo.
  • NK Olimpija – Kondicijska priprava v sodelovanju s TMG ekipo.
  • Košarkarsko društvo Slovan – Kondicijska priprava članske in mladinske ekipe.
  • Atletsko društvo Mass – Pomočnik trenerja Srdjana Djorjevica.
  • RC Sport Fizio – Športno rehabilitacijski center, ki zajema področja fizioterapije, kineziologije  in prehranskega svetovanja.
  • TMG-BMC d.o.o – Zunanji sodelavec pri biomedicinskem podjetju TMG BMC d.o.o.
  • KK Krka – Kondicijska priprava kadetov, mladincev in članov.
  • Teniški klub Krka – Kondicijska priprava
  • BK Boxeo – Ustanovitelj boksarskega kluba

URH PORT

trener

Živijo, sem Urh Port, diplomant Fakultete za šport, v prihodnjem letu pa bom z magistrskim nazivom zaključil študij.
Že od majhnih nog sem zelo aktiven športnik, profesionalno sem se ukvarjal z odbojko, v zadnjih letih pa sem dvorano zamenjal za peščena igrišča, kjer sedaj delujem kot trener in priložnostno kot igralec.

Že tekom svoje športne poti sem se zavedal, kako pomembna je fizična priprava. Sodeloval sem z mnogimi strokovnjaki na tem področju in različne metode treninga preizkusil na lastni koži.

V telovadnici Excel gym-a je moje poslanstvo, da posameznike motiviram, da jim vadba postane navada na dolgi rok, ter pripravim dovolj raznolike in razgibane treninge, da se radi vračajo.

Kristijan Črlenec

masaže

Zdravo živeti pomeni v današnjem času izziv za vsakega izmed nas. Sam sem človek, ki želim pozitiven odnos do življenja zase in tudi za druge ljudi, zato me je profesionalna pot popeljala v svet masaž in terapij. V želji pomagati ljudem pri različnih vrstah težav (degenerativne spremembe okostja, poškodbe pri športu ali pa samo relaksacija po napornem dnevu v službi …) sem si nabiral znanja na različnih področjih terapij. V svoje strokovno delo vključujem  klasično masažo,  Bownovo terapijo, ki lajša bolečine in težave v vsakdanjem življenju in kitajsko Tuina masažo, ki ima blagodejni učinek pri poškodbah in bolečinah, športno masažo, akupresurno protibolečinsko masažo in reiki.

Kot terapevt zagotavljam dobre rezultate, saj je želja pomagati ljudem pri meni vedno na prvem mestu. 

Po duši sem ljubitelj irske glasbe in motorist, ki ljubim življenje, zato nikoli ne odneham z iskanjem novih izzivov in uresničitvijo le-teh.

Naja Zagorc

diplomirana dietetičarka

Živjo, moje ime je Naja in sem diplomirana dietetičarka. Trenutno sem v procesu študija na Biotehniški fakulteti na 2. stopnji, smer Prehrana.

Zavedam se dejstva, da se celo življenje učimo, zato svoj prosti čas namenjam prebiranju aktualnih vsebin in novih dognanj o prehrani. Veliko mi pomeni kvalitetno preživljanje časa v družbi najbližjih in čas, ki ga namenim za pripravo hranilnega obroka.

Ker se vsakodnevno srečujemo s prehrano, menim, da je ključnega pomena, da se naučimo kaj je za naše telo najboljše in katera hranila potrebuje. Le na tak način bomo lahko ohranjali zdravje in se dobro počutili.

Zavedam se pomembnosti uravnotežene prehrane, zato želim svoje znanje deliti in tako pomagati ljudem do boljših prehranjevalnih navad, ki jih bodo lahko vzdrževali skozi celo življenje.